F.A.Q. Tømmerhus

  • F.A.Q.

Mennesker har brukt tømmerhus I mange år uten ekstra isolering. Selv om varmemotstanden på tømmerhus er lavere enn teglstein eller betong, så vil tømmeret regulere mikroklimaet ved naturlig ventilering og samtidig holde stabil relativ fuktighet. Følelsen av kulde avhenger ikke bare av temperatur men også av relativ fuktighet, så det går an å bo i et tømmerhus uten ekstra isolering og som vi nevnte så har mennesker gjort det i mange år. På den andre siden, for de som velger tømmerhus som bolig anbefaler vi ekstra isolasjon for å få energikostnadene ned.

Målene er avhengig av dine ønsker. Som i alle bygninger må vi ta høyde for bygningslaster og tegne layout deretter., men vi kan bygge et hus med de målene du ønsker.

Å bygge et tømmerhus er avhengig av kompleksiteten, størrelsen osv. Vanligvis ferdigstiller vi i løpet av 6-9 måneder.

Tømmer er et levende material og alle som tømmerhus eiere vet at det reagerer med omgivelsene: høyden på veggen om sommeren er høyere enn vinteren, fuktigheten i veggen varierer og treet lever. Sprekker i noen utstrekning er en naturlig prosess ,men ordentlig tørket tømmer vil vanligvis ikke sprekke i hele lengden. Disse sprekkene innvirker ikke på varmegjennomgangen og er en naturlig del av tømmerets liv. En av måtene å minimalisere disse problemene – vi bruker bare modne trær som tørkes og behandles ordentlig. Ordentlig behandlet tre lever, men ødelegger ikke tømmerveggen.

Tilbakemeldinger

Deres snekkere er hardt arbeidende og de prøvde hele tiden å tilfredstile alle våre ønsker I løpet av de 4 ukene huset ble satt opp. Jeg vil spesielt takke salgssjefen som var veldig vennlig og alltid ivrig til å hjelpe. Det var en fornøyelse å jobbe med dem. Jeg kan virkelig anbefale JSC Dolena til alle so ser etter kvalitets laftehus med en fornuftig pris.

Elin Orrhaugen, Bio Pluss AS

Jeg er glad for at jeg valgte Dolena som leverandør for mitt sommerhus. Deres håndverkere er svært dyktige. Jeg er meget fornøyd med kvaliteten på det arbeide de har utført. De har utført en meget god jobb. Det har også vært en fornøyelse å samarbeide med dere. Jeg har etter dette endret min holdning til «internett handel»

Fredrik Walter

Har du spørsmål angående lafte konstruksjoner?

Vennligst kontakt oss og så vil vi besvare deres spørsmål

!  Ikke korrekt utfylt felt

Formular er sendt

Kontakt