Hus modeller

  • Hus modeller

Du har muligheten til å få ditt drømmehus om du velger oss

Dersom  du kommer til oss  med din drøm om å eie eget hus ( laftehytte ), vil vi hjelpe deg med å konkretisere drømmen. Vi kan utføre  skisser, tegninger og prosjektere bygget. Vi kan videre lage byggesett for montering på byggeplass.  Vår partner JSC “Baltijos architektūra” (“Baltic architecture”)  har mye erfaring fra tømmerhusprosjekter. På denne måten kan vi virkelig gjøre din drøm. Om det fortsatt er vanskelig å bestemme seg for design og fasader kan vi presenterer  noen løsninger som vil visualisere hvordan ditt hus kan se ut.

Bolig tømmerhus

Maskinlaft , håndlaft eller reisverk hus med tilleggsisolasjon gir gode hus å bo i.

Mer

Hytte

Laftehytte byggesett for ikke permanent opphold- summerhus, jakthytte eller hagehus.

Mer

Tilbakemeldinger

Jeg er glad for at jeg valgte Dolena som leverandør for mitt sommerhus. Deres håndverkere er svært dyktige. Jeg er meget fornøyd med kvaliteten på det arbeide de har utført. De har utført en meget god jobb. Det har også vært en fornøyelse å samarbeide med dere. Jeg har etter dette endret min holdning til «internett handel»

Fredrik Walter

Jeg ønsker å si at vi er veldig fornøyd med kvaliteten av materialene, utførelsen fra de ansatte og kundeservice.Hver stokk passet nøyaktig på sin plass. Alt er laget etter Norske standarder og tradisjoner. Det var ikke nødvendig å justere noe.

Øystein Solberg, Norway

Har du spørsmål angående lafte konstruksjoner?

Vennligst kontakt oss og så vil vi besvare deres spørsmål

!  Ikke korrekt utfylt felt

Formular er sendt

Kontakt