Innerdører

Medinės durysDe fleste av våre dører blir produsert spesielt for ditt bygg. Disse dørene blir til etter kundens ønsker og spesifikke behov. De er varme, pålitelige, trygge og med høy kvalitet, det betyr ingenting hvilken dør du velger. Dørene kan bli malt in den fargen du ønsker eller lakkert

For de som restaurerer gamle husk an vi tilby den unike muligheten til å gjenskape antikke dører med alle deres dekorative elementer. Vi kan gjenskape tredører fra gamle  prøver, skisser eller tegninger.

 

Design linjer for tredører

Om vår kunde ikke skal ha en unik design kan vi tilby følgende standard design linjer:

Tredør lett type

Tredør moderne type

Medinės durys linija Light

Medinės durys Linija Modern


Tredører levende type


Tredører tradisjons type

Medinės durys Linija Living

Medinės durys Linija Tradition

Kunder kan også velge tredører fra våre eksempler som du kan se i vårt dør foto galleri.

Innerdører som er produsert

Tilbakemeldinger

Jeg ønsker å si at vi er veldig fornøyd med kvaliteten av materialene, utførelsen fra de ansatte og kundeservice.Hver stokk passet nøyaktig på sin plass. Alt er laget etter Norske standarder og tradisjoner. Det var ikke nødvendig å justere noe.

Øystein Solberg, Norway

Jeg er glad for at jeg valgte Dolena som leverandør for mitt sommerhus. Deres håndverkere er svært dyktige. Jeg er meget fornøyd med kvaliteten på det arbeide de har utført. De har utført en meget god jobb. Det har også vært en fornøyelse å samarbeide med dere. Jeg har etter dette endret min holdning til «internett handel»

Fredrik Walter

Har du spørsmål angående lafte konstruksjoner?

Vennligst kontakt oss og så vil vi besvare deres spørsmål

!  Ikke korrekt utfylt felt

Formular er sendt

Kontakt