Maskinlaftede hus og hytter

Hvorfor velge et maskinlaftet tømmerbygg?

Mašininio apdirbimo rąstinio namo kampasNøyaktigekalibrerte detaljer

Ved produksjon av håndlaft prøver vi å ta vare på det unike I hver tømmerstokk. Formålet med maskinlaft er i kutte stokken så pent og likt som mulig. Denne måten gir en helt annen effekt fordi tømmer huset uttrykker spesialproduksjon, mer ”sivilisert” og passer bedre til et moderne uttrykk.

Mange isoleringsmuligheter

Tykkelsen på maskinprodusert laft er opp til 140mm , vi anbefaler å isolere I tillegg når vi bygger bolig. Avhengig av hva du ønsker, kan du isolere på den måten som passer deg best.

Ubegrenset rom for tilpassninger

Et maskinlaftet tømmerbygg åpner mulighetene for å kundetilpasse eksteriør og interiør, fordi lafteveggen kan isoleres enten utvendig eller innvendig. Med andre ord, du kan få ditt drømmehjem med alle de fordeler tømmerhus gir.

Mašininio apdirbimo mediniai namai

Maskinlaftede bygg passer best til:

  • Garden Line:: Hage uten ekstra isolasjon
    Maskonlaftet tømmer uten ekstra isolasjon er det beste for hagehus,sommerhytter,jaktbuer,skur etc. Maskinlaft er billiger enn håndlaft.
  • Residence Line, Living Line: Bolig og hytte: med ekstra isolasjon utvendig eller innvendig
    Maskinlaft kan enten isoleres ekstra utvendig eller innvendig. Et reisverk blir festet til lafteveggen, og det paneleres. Bak panelet settes isolasjon. Et bygg som isoleres på den måten tilfredsstiller alle krav til varmeisoleringsevne, slik at det kan brukes både til bolig og fritid. Disse bygge gir deg muligheten til å fornye enten utvendig eller innvendig detaljer og materialer.
  • Double Line: Dobbel: to tømmervegger med isolasjon I mellom.
    Dette er en ideelt løsning om du ser etter et ekstra varmt bygg med de unike karaktertrekkene. Dette er det varmeste og mest miljøvennlige tømmerbygg, så dette er best egnet som bolig.

Hvorfor er maskinlaft så eksepsjonelle?

Vi bruker kun moden skog, som hugges I følge SEF standard, når vi bygger disse tømmerhusene. Furu tømmeret blit maskinkuttet fra begge sider for å oppnå den nødvendige bredden på 40-140 mm tykkelse. Så blir stokken tørket ute og når de har nådd rett fukt blir de bruk I bygget. På grunn av den smale tykkelsen blir det også mindre ulikheter.

Komplette prosjekter

Tilbakemeldinger

Deres snekkere er hardt arbeidende og de prøvde hele tiden å tilfredstile alle våre ønsker I løpet av de 4 ukene huset ble satt opp. Jeg vil spesielt takke salgssjefen som var veldig vennlig og alltid ivrig til å hjelpe. Det var en fornøyelse å jobbe med dem. Jeg kan virkelig anbefale JSC Dolena til alle so ser etter kvalitets laftehus med en fornuftig pris.

Elin Orrhaugen, Bio Pluss AS

Har du spørsmål angående lafte konstruksjoner?

Vennligst kontakt oss og så vil vi besvare deres spørsmål

!  Ikke korrekt utfylt felt

Formular er sendt

Kontakt