Økologi

Tar du hensyn til omgivelsene du bor i? Verdsetter du din og din families helse og ønsker i leve i harmoni med naturen?

In det tilfellet, er hus fra Dolena en logisk løsning fra deg. Når vi bygger våre hus bruker vi ikke bare naturvennlige materialer, men tar også i betraktning andre viktige faktorer som skaper et trygt miljø for deg og verdsetter naturressursene.

  • Tree r en fornybar ressurs- det er derfor et tømmerhus er det mest miljøvennlige og Økologiske valget. Mer skog er plantet enn hugget når strategien for skogpolicien blir lagt.
  • CO2 fottrykket av et tømmerhus er lite. For å produsere skog er det ikke nødvendig med ekstra drivstoff og ikke noe CO2 blir produsert, så tilskuddet til drivhuseffekten blir redusert
  • Tømmerhus avgir ikke giftige gasser til omgivelsene. Et tre er en del av naturen. så det avgir ikke skadelige substanser eksternt eller internt. Det er veldig viktig både for de skrantende og for de som ønsker å bevare helsen.
  • Tømmerhus prosjektene vi tilbyr sparer energi. Alle bygninger – fra passivhus til laftehus - er på en eller måte med på å hjelpe til å redusere energiforbruket og kostnader forbundet med det.
Har du spørsmål angående lafte konstruksjoner?

Ta kontakt, så svarer vi på alle spørsmålene dine.

!  Incorrectly filled fields

Skjema sendt

Ta kontakt med

v