Tilt and turn windows

Europietiško tipo mediniai langai Europietiško tipo mediniai langai Europietiško tipo mediniai langai
Europietiško tipo mediniai langai - varstymo galimybės

Åpningsmuligheter

Vipp og snu vinduer Type IV 68 åpner innover – denne type åpning er den mest brukte i europeiske land. Disse vinduer kan åpnes delvis eller helt avhengig av ønske.

Den største fordelen med denne vindustypen er sikkerhet da rammene for disse vinduene er mer massive sammenlignet med vanlige ramme vinduer.

Termiske spesifikasjoner

Du kan velge vinduer med 2-lag eller 3-lag glass. Valg av vindu detaljer er mangfolding, da det finnes mange leverandører. Våre trevinduer kommer med tyske detaljer produsert av Siegenia.

Vindus rammen er produsert av høykvalitets laminert furu. Du kan velge vinduer med 2-lag eller 3- lags glass. Termiske egenskaper er avhengig av dette og de kan variere fra 1,0 W/m2K til 1,4 W/m2K. Ved bruk av 2-lags glass med argon gass mellom så vil U-verdi være 1,2 W/m2K

Vi kan produsere spesialmål og farge etter ønske

Vi gir 5 års garanti for alle våre vinduer i tre!

 

Vipp og snu vindu profil

Europietiško profilio mediniai langai
Typ IV 68 window cross-section
Tilbakemeldinger

Ja nå er hytta klar og vi gleder oss til å bruke den. Dolena har gjort en veldig bra jobb. De var veldig ryddige, høflige og flinke arbeidere. Har vi lurt på noe så har vi blitt fulgt opp. Moro å få lov til å være med på en slik bygge prosess.

Monica og Hans Petter Jensen

Jeg ønsker å si at vi er veldig fornøyd med kvaliteten av materialene, utførelsen fra de ansatte og kundeservice.Hver stokk passet nøyaktig på sin plass. Alt er laget etter Norske standarder og tradisjoner. Det var ikke nødvendig å justere noe.

Øystein Solberg, Norway

Har du spørsmål angående lafte konstruksjoner?

Vennligst kontakt oss og så vil vi besvare deres spørsmål

!  Ikke korrekt utfylt felt

Formular er sendt

Kontakt