Tømmerhus

  • Tømmerhus

Hvilken type laftehytte vil du ha?

Gjør deg kjent med typene og velg den du ønsker.

Dolena produkcijos aprašymas Last ned våre trehus eksempler i pdf format Medinių namų katalogas Last ned vår produktbrosjyre i pdf format

Tømmerhus typer:

Håndlaftet hus

Byggingen av en hytte starter med høykvalitets tømmer- vi bruker kun hugstmodne trær og velger ut hver enkelt tømmerstokk.

Mer

Maskinlaft hus

Maskinlaftet hus

Denne type av laftet hytte gir deg muligheten til å velge utvendig og innvendig utseende på veggene, du kan panelere slik du ønsker eller beholde det maskinlaftede.

Mer

Timber frame houses

Tradisjonelle reisverkhus

En elementhytte er en av de mest fleksible løsningene når du skal velge arealløsninger, innvendig og utvendige sluttbehandling.

Mer

 

Tradisjonelle reisverkhus

  • Ønsker du en kort byggeperiode?

Våre reisverkhytter bygges raskt , er utformed etter dine ønsker og behov. (Line Modern)

  • Ønsker du å redusere eoppvarmingskostnadene betraktelig?

Velg våre passiv reisverkhytter. Disse hyttene er spesielt varme fordi de er bygget med en teknologi som nesten ikke avgir varme til omgivelsene. Når du velger en slik løsning sparer du penger og  miljøet. (Line Passive)

Håndlaftede hus

  • Setter du pris på det unike som naturen har skapt?

Håndølaftede hytter viser det vakre i hver tømmerstokk og tar vare på det vakre som naturen ga hvert enkelt tre. Disse håndlaftede hyttene viser alle fordelene med tradisjonell laftehytte. (Line Eco Line Natural)

Eco Line
Natural Line

Maskinlaftede hus

  • Er du på jakt etter universelle løsninger?

Maskinlaftede hytter åpner dørene for din fantasi da de kan bygges som din fjellhytte, sommerhytte, anneks eller badstue.La følelsene fortelle deg hvilke av disse typen du ønsker å bygge. Universelle tekniske løsninger gir deg muligheten til å kombinere fordelen med tømmer og behovet for varmeisolering.

Tilbakemeldinger

Ja nå er hytta klar og vi gleder oss til å bruke den. Dolena har gjort en veldig bra jobb. De var veldig ryddige, høflige og flinke arbeidere. Har vi lurt på noe så har vi blitt fulgt opp. Moro å få lov til å være med på en slik bygge prosess.

Monica og Hans Petter Jensen

Jeg er glad for at jeg valgte Dolena som leverandør for mitt sommerhus. Deres håndverkere er svært dyktige. Jeg er meget fornøyd med kvaliteten på det arbeide de har utført. De har utført en meget god jobb. Det har også vært en fornøyelse å samarbeide med dere. Jeg har etter dette endret min holdning til «internett handel»

Fredrik Walter

Har du spørsmål angående lafte konstruksjoner?

Vennligst kontakt oss og så vil vi besvare deres spørsmål

!  Ikke korrekt utfylt felt

Formular er sendt

Kontakt