Wooden Casement Windows

Skandinaviško tipo mediniai langai Skandinaviško tipo mediniai langai Skandinaviško tipo mediniai langai

Vinduer med trerammer er de mest populære I Nord Europa og Storbrittania. De åpnes utover, i motsetning til Europeiske, slik at når det er vindfullt vil vinden presse mot rammen og dermed øke tetningen. En annen fordel med disse vinduene er at at de har løse vinduskarmer.

Vinduer med trerammer karakteriseres med et bredt spekter av åpningsmuligheter slik at de kan tilpasses alle typer arkitektuttrykk. Om du ønsker det kan vinduene åpnes sideveis, i topp, snus rundt eller i vinkel.

Vindu tilbehør og beslag

Skandinaviško tipo medinių langų užraktasSkandinaviško tipo medinių langų užraktas

Vinduer med trerammer er tynnere enn den Europeiske typen. Det medfører visuell letthet og eleganse for vinduet. Utvalget av tilbehør og beslag er også bredt, fra tradisjonelt til moderne.

Termiske egenskaper

Vinduer med trerammer er produsert av høy kvalitets laminert furu. Du kan velge mellom 2-lag og 3-lags glass. Termiske egenskaper vil varierer med dette og vil være i området U-verdi 1,0 – 1,4 W/m2K. Ved bruk at 2-lags glass med argon PF glass vil U-verdien være 1,2 W/m2K

Åpningsmuligheter

Atidaromas į viršų langas

 

Vi kan produsere spesialmål med den fargen du velger.

Vinduer med trerammer profil på tvers

Skandinaviško profilio mediniai langai
PN Combi system lango pjuvis

Vi har 5 års garanti på alle vinduer!

Tilbakemeldinger

Deres snekkere er hardt arbeidende og de prøvde hele tiden å tilfredstile alle våre ønsker I løpet av de 4 ukene huset ble satt opp. Jeg vil spesielt takke salgssjefen som var veldig vennlig og alltid ivrig til å hjelpe. Det var en fornøyelse å jobbe med dem. Jeg kan virkelig anbefale JSC Dolena til alle so ser etter kvalitets laftehus med en fornuftig pris.

Elin Orrhaugen, Bio Pluss AS

Ja nå er hytta klar og vi gleder oss til å bruke den. Dolena har gjort en veldig bra jobb. De var veldig ryddige, høflige og flinke arbeidere. Har vi lurt på noe så har vi blitt fulgt opp. Moro å få lov til å være med på en slik bygge prosess.

Monica og Hans Petter Jensen

Har du spørsmål angående lafte konstruksjoner?

Vennligst kontakt oss og så vil vi besvare deres spørsmål

!  Ikke korrekt utfylt felt

Formular er sendt

Kontakt