Ytterdøre i tre

Medinės lauko durysDe fleste av ytterdørene vi produserer designet etter vår kundes skisse. For de som restaurerer gamle husk an vi tilby den unike muligheten til å gjenskape antikke dører med alle deres dekorative elementer. Vi kan gjenskape tredører fra gamle  prøver, skisser eller tegninger.

De fleste av våre dører blir produsert spesielt for ditt bygg. Disse dørene blir til etter kundens ønsker med detaljer og spesifikke mål. De er varme, pålitelige, trygge og med høy kvalitet, det betyr ingenting hvilken dør du velger. Dørene kan bli malt in den fargen du ønsker eller lakkert. Termiske egenskaper og dør tetthet er ivaretatt ve å bruke moderne dørbeslag og konstrusjons løsninger. Vi bruker tettinger levert av EuroElzett, Simonswerk, Dreitaler Termotechnik GmbH, Habo, PN Beslag. Alle ytterdør rammmer er fylt med isolasjonsmaterialer for å oppnå tilfredsstillende termiske egenskaper. Avhengig av dør konstruksjonen vil U-verdien variere mellom 1,2 – 0,7 W/km2

Dør konstruksjon

Medinės lauko durys Eco

Medinės lauko durys Light

Medinės lauko durys Eco Medinės lauko durys Light

 

Kunder kan også velge tredører fra våre eksempler som du kan se i vårt dør foto galleri

Vi produserer ytterdører i tre

Tilbakemeldinger

Deres snekkere er hardt arbeidende og de prøvde hele tiden å tilfredstile alle våre ønsker I løpet av de 4 ukene huset ble satt opp. Jeg vil spesielt takke salgssjefen som var veldig vennlig og alltid ivrig til å hjelpe. Det var en fornøyelse å jobbe med dem. Jeg kan virkelig anbefale JSC Dolena til alle so ser etter kvalitets laftehus med en fornuftig pris.

Elin Orrhaugen, Bio Pluss AS

Ja nå er hytta klar og vi gleder oss til å bruke den. Dolena har gjort en veldig bra jobb. De var veldig ryddige, høflige og flinke arbeidere. Har vi lurt på noe så har vi blitt fulgt opp. Moro å få lov til å være med på en slik bygge prosess.

Monica og Hans Petter Jensen

Har du spørsmål angående lafte konstruksjoner?

Vennligst kontakt oss og så vil vi besvare deres spørsmål

!  Ikke korrekt utfylt felt

Formular er sendt

Kontakt