Hus modeller

Du har muligheten til å få ditt drømmehus om du velger oss

Dersom  du kommer til oss  med din drøm om å eie eget hus ( laftehytte ), vil vi hjelpe deg med å konkretisere drømmen. Vi kan utføre  skisser, tegninger og prosjektere bygget. Vi kan videre lage byggesett for montering på byggeplass.  Vår partner JSC “Baltijos architektūra” (“Baltic architecture”)  har mye erfaring fra tømmerhusprosjekter. På denne måten kan vi virkelig gjøre din drøm. Om det fortsatt er vanskelig å bestemme seg for design og fasader kan vi presenterer  noen løsninger som vil visualisere hvordan ditt hus kan se ut.

Bolig tømmerhus

Maskinlaft , håndlaft eller reisverk hus med tilleggsisolasjon gir gode hus å bo i.

Mer

Hytte

Laftehytte byggesett for ikke permanent opphold- summerhus, jakthytte eller hagehus.

Mer

Tilbakemelding

Deres snekkere er hardt arbeidende og de prøvde hele tiden å tilfredstile alle våre ønsker I løpet av de 4 ukene huset ble satt opp. Jeg vil spesielt takke salgssjefen som var veldig vennlig og alltid ivrig til å hjelpe. Det var en fornøyelse å jobbe med dem. Jeg kan virkelig anbefale JSC Dolena til alle so ser etter kvalitets laftehus med en fornuftig pris.

Elin Orrhaugen, Bio Pluss AS

Ja nå er hytta klar og vi gleder oss til å bruke den. Dolena har gjort en veldig bra jobb. De var veldig ryddige, høflige og flinke arbeidere. Har vi lurt på noe så har vi blitt fulgt opp. Moro å få lov til å være med på en slik bygge prosess.

Monica og Hans Petter Jensen

Har du spørsmål angående lafte konstruksjoner?

Ta kontakt, så svarer vi på alle spørsmålene dine.

!  Incorrectly filled fields

Skjema sendt

Ta kontakt med

v