Reisverk bygg

Hvorfor velge et element hus?

Den raskeste løsning for de som ønsker en bolig

Bygging av et element hus tar ikke mer enn 2 måneder og hele byggeprosessen ikke mer enn 6 måneder avhengig selvfølgelig av størrelse på boligen.

En varig løsning

Et bra bygd element hus star I mer enn hundre år. Fordi vi bruker kun høy kvalitets materialer og innovativ teknologi står huset trygt din levetid.

Økonomisk levesett fra økologiske materialer.

Vi bruker bare naturlige materialer som ikke skader omgivelsene når vi bygger elementhus. Om du ønsker et økologisk så vel som en okonimisk løsning, så kan vi tilby passiv hus: tap av varme I denne type hus er minimal. Dette betyr et hamonisk levesett med nature og veldig lave fyringsutgifter.

Karkasiniai namai

Hvorfor velge et elementhus?

  • Først og fremst er det kort byggetid og dermed sparing av finanskostnader og arbeidstimer.
  • Et elementbygg er et av de mest fleksible konstruksjons løsningene når det gjelder planlegging av areal løsning og interiør og eksteriør dekor. Selv om element hus bygges av materialer som tar vare på helse og miljø kan det dessverre ikke konkurrere med et tømmerhus.

Elementbygg passer til:

  • Bolighus
  • Hytter
  • Anneks
  • Skur
  • Forskjellige gårdsbyggninge
  • Campinghytter

Hus typer

Hva er passiv hus?

Passiv hus blir ofte kalt for fremtidens hus. Ved bruk av den nyeste teknologi er veggene bygget slik at varmegjennomgangen mot utsiden er redusert til et minimum. Om et passiv hus er bygd korrekt vil der være billig å varme. små mengder med energi brukes, slik at CO2 utslippet ( karbondioksyd til luft)fra huset er redusert og energien som brukes til varme blir brukt på en rasjonell måte. Selv om passiv hus er ganske nytt er populariteten voksende. Vi produserer mange passivhus for det internasjonale markedet, så vi kan tilby deg kunnskap om detaljene ved bygging av passivhus. Vi kan også tilby deg trelags glass til vinduer produsert på fabrikken med meget god isolasjonsevne som er viktig i passiv hus.

Produksjonsteknologi for elementhus:

Element hus er produsert av veggelementer med ferdig ytter- og innerflate. Detaljerte tegninger er laget for hvert enkelt element før produksjonsprosessen. For utvendige veggelementer er utvendig overflate, vindtetting og isolasjon brukt, og også hull til ventilasjon, vinduer og dører innvendige veggelementer kan produseres med innvendig finish etter kundens ønsker. Det produserte elementet er blir deretter transportert til byggeplassen og satt sammen på den ferdige grunnplate i løpet av normalt tre dager. Det er lett å sette sammen elementer og raskt montere vinduer og dører, dette gjør at byggeprosessen er hurtig og vi unngår/reduserer muligheten for at regn kommer inn i konstruksjonen.

Ferdige prosjekter

Tilbakemelding

Ja nå er hytta klar og vi gleder oss til å bruke den. Dolena har gjort en veldig bra jobb. De var veldig ryddige, høflige og flinke arbeidere. Har vi lurt på noe så har vi blitt fulgt opp. Moro å få lov til å være med på en slik bygge prosess.

Monica og Hans Petter Jensen

Har du spørsmål angående lafte konstruksjoner?

Ta kontakt, så svarer vi på alle spørsmålene dine.

!  Incorrectly filled fields

Skjema sendt

Ta kontakt med

v