Vinduer og dører

Vi bygger ikke bare trehus og hytter, vi lager alle tredetaljer som er nødvendig for å sluttføre bygget. Avhengig av dine ønsker, kan du velge mellom standard eller individuelt produserte vinduer og dører for deg. Spesielle må og design eller unike løsninger er dagligdags for oss.. Alle våre produkter har høykvalitet.

mediniai langaiVinduer av tre

Våre vinduer representerer valgfriheten som vi ønsker å tilby våre kunder når de bygger deres hus eller hytte. Avhengig av ønskene kan vinduene åpnes innover (sideveid eller rundt) eller utover som standard mål eller spesial mål. Du kan være sikker på at de vinduer som er bestilt blir produsert med høykvalitets materialer og at alle detaljer blir gjort som avtalt.

Wooden doorsDører

Ser du etter gode dører av tre?

Våre dører blir lagd spesielt for ditt hus. De er varme,holdbare, trygge og av god kvalitet, uavhengig av hvilken dørtype du velger. De kan innerdører eller ytterdører av ulik design. Vi kan også lage dører etter gamle design. Forskjellige mål,former og utseende er tilgjengelig. Lær mer: tredører

Glass-casings and screen terrace doors Faste vinduer og skyvedører

Det er ikke overraskende at vi velger større vinduer når vi bygger. Største delen av året i Nord- og sentral Europa er en dyster tid med lite sol og mye regn. Alle glimt av lys er en sann fryd.

Har du spørsmål angående lafte konstruksjoner?

Ta kontakt, så svarer vi på alle spørsmålene dine.

!  Incorrectly filled fields

Skjema sendt

Ta kontakt med

v